Aug 2, 2010

Bumble Bee

Enjoybreastfeed box contains 20 BB Bottle;
+ saje selit gambar fresh EBM yg dpt 2oz sambil menyusukan Ariff kol 12 tadi.  (hihi)

Order dari Enjoybreastfeed.com jumaat lepas. Should be sabtu dah smp tapi ku delaykan since Sabtu nak berBBQ kat rumah kakuteh (tade plak orang nak menunggu di rumah utk delivery)

So tadi sedang Ariff minum.. sampai sudah 8 BB bottle (x2) with 4 free BB bottle for RM67.90.  Although mcm Mmg lebih mahal compare yg Yati beli.ahahaah.. apela !  Tapi sbb die bagi another 2 bottle free for each box. So each bottle cost less. Alhamdulillah sampai dengan jayanya hari ini.. just in time due to semua bottle loan dari Jah dah selamat abess guna dlm peti ais.




See 13 bottle Jah dah abess guna. Aritu guna MLO bottles, masuk 1st August dah guna plak bottle spectra Jah. Dah nak Ramadhan nih.. (tak pasti lagi kuantiti EBM cemana waktu puasa).. so better back up bebanyak dulu. Chaiyo!



5 comments:

Farra said...

my bottles majoriti bumble bee

y@tipruzz said...

camne dia bley jd lg mahal eh pelik...yati dulu 8 botol + free 2 RM31.12.

tp pepe pon....caiyo caiyo yeahh slamat mengumpul susu!!

sikulat said...

wo..heheh, tak perasan awaknye BB bottle ade free 2 bottle gak. ingatkan free gift die suke suki bagi pape.. itu yg kononnye awaknye lg mahal... hehehe. takpela sudah beli , sudah pakai pun.. yahyah...

Zuedin said...

selamat berbreast feed
lepas ni tambah beg masuk opis kekeekke

sikulat said...

Zue.. bukan tambah beg.. tapi kembali bawa beg.. dah dalam ku biarkan di dalam store.. hehhe