Siku|atLlife.. Hello.. :)

..Life's journey is what we choose it to be..

Go confidently in the direction of your dreams.

Live the life you've imagined.

In the eyes of a child...

there is joy, there is laughter... there is hope, there is trust, a chance to shape the future...

Still under construction.. :P

Will update the slider later later la ek.. maleh nak pk.. muahhahah.

Still under construction.. :P

Will update the slider later later la ek.. maleh nak pk.. muahhahah.

Still under construction.. :P

Will update the slider later later la ek.. maleh nak pk.. muahhahah.

Feb 23, 2016

Harapan masa kecil

Korang ada tak masa kecik-kecik dulu teringin sangat nak sesetengah benda.. Tapi maybe masa tu korang kecik lagi.. Takde duit sendiri.. Bende tu pun mcm susah nak jumpa.. Kalau kau pernah tgk sampai teringin nak ada pun sbb ko tengok kawan korang je yg ada.. Kalau tanya beli kat mane .. Nnt diorang jawab "mak kita belikan.. Masa die pergi Key El" (dulu-dulu pergi KL tu utk org kampung seperti aku ni .. Hebat sangat.. Hahahah)

Aku ada..  Aku nak sangat ada tools dan barang-barang yang best best utk melukis.. Dulu-dulu masa kecik-kecik kalau buyah ajak pergi kedai Pak Dol kat Timur (ini org Serkam aje tau kat mane nih) .. Paling paling buyah bagi beli kaler pensel luna yg size kecik tu.. Itu pun dah hebat sangat :) dah.. 

Makanya.. Jadila aku di hari ini yang kadang-kadang suke menebus sendiri keinginan masa lampau (now dah ada duit sendirikan.. ๐Ÿ˜œ

Di dunia membeli belah tanpa sempadan ni mmg syiok.. Klik klik.. Klik bayar.. Tunggu je la pakcik pos sampai.. 

Tadaa.. Haa kau .. aku beli kaler sampai 80 pieces.. Ngalahkan pandai nau nak melukis.. Hahahha . Anak anak korang kalerla ye apa korang nak.. Mak saje nak lepaskan gian nak memiliki.. ๐Ÿ˜Š

Bungkusan dari oversea - via Lazada dari China :)

Weeee.. it comes with a proper packaging , senang den nak simpan

Haa.. kaler kalerr.. jgn tak kaler..