Aug 3, 2010

Avent Stuff

Remember this. Masa tuh sakan survey sane sini.. So sudah reliasasi sudah purchasingnye. Hehhe.. jauh perjalanan barang-barang nih.. Pesan kat Julie kat UK sane.. Avent kat mmg originate from UK.. so kat sane murah banget.. cuma bila tambah delivery chargers.. up balik harganya.. but still lagi murah dari beli kat sini gak. hehehhe..

Julie manage to post boxes pada 20 July.. sampai actually hari Sabtu 31 July.. tapi sbb kami sume tade kat rumah. So abang posmen buat 2nd delivery monday noon. Happy bangat masa barang sampai.. ingatkan dah sangkut kat kastam ke.. ape ke.. hihihih

2 kotak yg sampai..
Pelik gak.. satu kotak tu cantik aje boxnye.. satu lagi cam nak lunyai.. (julie yg lunyai kan ke? atau encik2 posmen yg lunyaikan erh ? ) hihihi..
Di dalamnya ada :

1) Avent Digital Sterilizer
2) Avent Warmer, 2 Box (4oz BPA Free x 2) , 2 box (washable breastpad)



Avent stuff

Petang tadi nak mengetest Avent Warmer ; sekali tu gila cuak bila dia tamoh ON. Dah siap htr SOS kat julie dah.. rupe-rupenya kena tekan button ON die lama sket (which is lama gak le senarnya dari normally kite tekan button ON). ahahhahaha.. cuak den.. dan berjaya mencuakkan Julie sekalik. hihihihi..

So alhamdulillah.. dah test semua bende-bende electronic.. sumenya functioning well.. yah yah.. Syoik nye..

Semua ini adalah untuk budak kecik ini..
Moga dengan izin Allah. bertambah sihat dan tembam la si mamat yg dah pun start bam bam nih..

8 comments:

myjuliana said...

semah, memang berjaya mencuakkan kite. dahla tgh lalok tak tdo sampai pagi. hehe

anyway, memang button ON tu kena tekan lama. tadi dah try Yun punya pon camtu gaks. maybe sbb security kots. takut budak2 main.

anyway, thanks for being my 1st customer Avent. Yun 2nd customer. hehe :) nanti kita jual baju2 kiddos plaks. tak menyempat nak upload gambar. nak kena outsource kat chot hehe

sikulat said...

haa.. btul tuh.. chot la yg patutnya full time berniaga nih.. hehehe..

jannahrais said...

kak semah...avent warmer tu memang best!! saye pun ade sebijik.

hihihi tang button tuh memang saye rase semua orang akan alami kesaspenan yg same....kene tekan laaaame skit baru on.elok gak tuh..takde la anak anak suke suki nak menekan :)

all the best kak :)

jannahrais said...
This comment has been removed by the author.
ieka said...

wah..julie dah jadi dealer avent di sini ke? hehe semah, tak sempat ckp congrates kat sini lagi kecuali dlm hati : )). baby memang comel comel.. moga sihat2 selalu dengan susu ibu..

Farra said...

hebatttt..all avent..eh breast pad ke tu? kite berlambak tak guna ponggg

Arisy said...

wahhh semah telah berjaya menyebabkan aku rasa nak beranak lagi.. hehe

sikulat said...

jannah- best best.. just nice warmingnye..

ieka - TQ TQ

Farra - ye btul.. kite kena pakai, kalau tak alamatnye mandi susu la kite.. aritu beli washable fabulous mom (tak boleh tampung).. bocor gak..

Ul - mari la mari.. hehehhe (ada lagi kan qouta.. :P)