Aug 16, 2010

Nurul Atiqah is 5 y.o

15 Ogos 2010

Pagi semalam , punyelah liat nak pegi mandi.. bile di suruh.. ini demandnya.. 
"..kalau mama nak Ika mandi; janji kena sambut besday Ika malam , ok..." kata budak yg umurnye 5 tahun today.. Happy birthday Ika...!!


As promised, malam tadi kami keluar sekejap utk belikan birthday cake for her. Mula-mula ingatkan nak belikan slice kek or kek kecik tuh aje.. tapi birthday girl kata "Boleh.. tapi beli 5 ok, ika satu, abang satu, papa, mama ngan bibik". Makanya beli ajela 1/2kg cake. Sebagai tambahan keriangan kami pergi kat drive thru McD, dan beli 2 pack Happy Meal.. (biasa laa.. happy bangat laa dpt Happy Meal with free toys kan)


happy sungguh !


 ps: Birthday girl tu bukannya nak makan sangat pun kek.. tapi nak ada ceremony tiup lilin & potong kek aje..  hihihi.. 

8 comments:

huda ali said...

happy betul, sampai sengih tak nampak mata hehehe

napish said...

omigod. 5 tahun sudah? kiut btol anak ko semah..hepi besday tiqah

matasipit said...

ya Allah.. dia punye sengihhhh .. bila tgk otomatik mulut pun tersengih gak.. isk isk isk.. comel!

Anonymous said...

Cakap Happy Besday kat Ika gak ek. dari Acik Bed :)

Arisy said...

heheh, budak2 memang gembira tak sorok punya... posa2 ni tengok kek Atiqah rasa terliur nak kek puloks.. ;)

Farra said...

seronok btol ika ni kan? mmmm...best ek happy meal tu? harus ku try juee

sikulat said...

tQ auntie2 semua..hehhe.. die punye sengih mmg cenggitu, tambah plak sejak beradik nih, berat die naik berkilo2, pipi dah tembam balik.. so bile senyum.. abess sume tersorok.. mata, hidung.. hehehe

happy meal tuh mmg selalu kitorang buat pemujuk hati budak2. murah & lengkap.. ada makanan, minuman & free toys (mainan MCD selalunye berkualiti.. hehhee)

EimaruSi|ence™ said...

Kemain riang lagi dak Ika....
sampai minum pon tenggelam bijik mate..