Jul 3, 2010

Online Shopping Mode!

Wuuh.. since start berpantang nih.. I have already made few online purchases dah...

1) Phillips Avent PES 4oz - 2 Bottles BPA Free @ RM58 (source : mudah.com.my). Item dah sampai.. wlpn lambat sket.. but overall puas hati sbb.. kalau kat JJusco arituh.. sebotol dah RM47.

2) 3 item from Enjoybreastfeed.com

1 x You Have a Baby Breast Milk Storage Bag (8oz, 100pcs) = RM25.42
1 x Earth Mama Natural Nipple Butter (60ml) = RM62.91
1 x Fabulous Mom Washable Bra Pads (6 pieces) = RM26.91

Ada discount price for members (alerr senang aje pun nak register). Pastu semua tetiba jadi keperluan utk the journey of breastfeeding baby Ariff.. yah yah.. !!

Semua item dah sampai dah..dah dah start di gunakan semuanya..Skrang dah ada lagi few item tgh survey survey.. I do need Baby food and bottle warmer.. ape kate korang ? should I go for Avent ? hehehhe..

9 comments:

myjuliana said...

waduh, mahalnye botol avent kan? julie bleh beli kat sini then buat bisnes balik malaysia nanti. hehe. agak2 ada market tak? he he he

julie tak penah pakai bottle warmer but rasanya cam worth it beli. avent cammenarik. how much seketul?

sikulat said...

haaa.. julie.. boleh boleh.. kite sangat rase boleh buat business kalau ada org supply avent dari UK .. ahahhaa..

kite mmg nak tanya awak pun.. kalau belikan warmer/sterilizer/double electric pump avent kat sane brape ringgit + courier balik m'sia? or pesan waktu awak balik nnt.. ehehhe

ummi said...

warmer yang IQ tu kat mothercare is selling for RM300++ seketoi. puas hati pakai. usahkan ebm, babyfood pun akak taruh sama dalam tu. mmg dia design for both ebm and bb food.

myjuliana said...

semah, nanti kite email harga2nya

sikulat said...

itu le tuh.. warmer aje kat sini dah 300.. ulalalla.. julie.. email jgn tak email..

Anonymous said...

semah kite dah email kat gmail awaks

-julie

Farra said...

kalau ade duit lebih apa salahnya avent, kite guna snow bear je rm129 kalau tak silap

double electric pump avent mmg best ! kite penah guna skali..cepat sungguh susu keluar

UmmiQais@iKa said...

semah...ika pon beli sterilizer kat UK. arituh pesan kat adik ika study at UK jer..better in term of cash beli kat UK..eheheheh...

Julie!! aku baru tau ko ada di UK bila baca blog ko...ko rasa aper lagi ko bleh supply from UK??? hohohohohoho (aku gelak evil dah nihh..make sure laki aku tak baca comment aku nih...)

sikulat said...

mari beli barang UK.. julie supplier.. ((nak balik dah baru nak jadik supplier)) camne nih?