Aug 20, 2009

Ramadhan datang lagi!

Asyik bizi ber'facebook' je sepanjang cuti seminggu nih... paling syok sekali dpt meriah & kumpul comment sahabat2 yg dah lama betul tak jumpe.. Nak harap jumpe face to face.. wallahua'lam.. ntah bila dan ntah dpt ke tak ntah ? Di alam siber ni la.. saling update & saling beringat2.. hehhee



Nak ramadhan tahun nih.. banyak terkenangkan zaman sekolah plak.. & kat facebook dah post gambar nih.. tapi bagi member blogger pun tgk gambar penuh nostalgic ini.. hehehe


* Some of us tade rasenye.. but ini terawikh terakhir di Dewan Sri Bestari bagi kami .... Ada sorang minah yg tak smpt nak masuk dlm pic.. (die ingat la.. rupenye.. ada aksi ala superwomen plak terbang kat tepi ) . Ini lah die tmpt kami berterawikh each ramadhan from 93-97 (oohh.. lamanye dah). Ini lah tmpt kami tarik hujung tikar wat bantal (selepas abess witir & smbl dengar (dgr ke?) tazkirah.. . Ini lah die rupenye kami di balik tabir tuh.. (hehhee)*
Akhir kata "Salam Ramadhan buat semua" .. (^_^)..

5 comments:

Ummu Auni Afif said...

hari tu dia org post gambar zaman sekolah kat FB, aku duk terbayang kalau aku slim mcm dulu :D

sikulat said...

hehe... aku tgk gambar korang dulu.. slim smp almost unrecognize.. hehehhee... kena perati sungguh2 baru kenal.. hahah

CT said...

wahhhh ada gak gambar solat terawih reramai..bagus bagus.....terkenang zaman dolu-dolu...

uja said...

:) Salam ramadhan!

Arisy said...

Good ol' days.. good ol' shape, hehe!