Aug 17, 2009

Ade berani ?

Selepas seisi mengupload beberapa gambar lama di FB..
Zar & Hani commented on this one particular piccas;



......
Zar : muka kak semah mmg lain masa nihs..mudanyerrrrr
Me :dulu kurus la zar.. kalau still maintain agaknye muke leh kembali jelita.. ahahaha.. (Aduss.. gemuk seh skrang)
Zar :wahahah..jelita x igttttttt....
Me :muahahhaha
Hani : hihi... semah, ade berani?
Me : aaa.. berani apekah ?
Me : tgk muke dulu.. semah lagi kurus mukenye dari hani.. ahahhaha.. kagom kagommm
Zar : wahahahha..
Hani : ade berani.. cabaran menguruskan diri... back to the good old days.. heh heh
hani makan.. makan & makan... tu amik gamba pun makan jugak daa...

.....

hehehe... ku sendiri pun takot ngan body skrang nih; ini dah termasuk dlm golongan high risk utk H1N1 nih.. huhuhuh..

Bercakap ttg h1n1.. saya sedang bertapa di rumah bersama atiqah (yg demam) dan amirul yg sihat. Teacher diorang call sabtu lepas, bagi tau ada budak suspect h1n1 .. So die suruh sume parent check anak2 .. dan most probably school akan tutup kalau ramai yg demam.. Eventhough teacher diorang tak confirmkan pun sekolah tutup ke tidak.. ku ttp berjaga2. marila kite semue dok rumah buat sementara waktu.. Pandemik ini.. amatla menakotkan.. uhuhu...

2 comments:

Julie said...

ha ah, semah lagi kurus dari hani dlm gambar tuh.. semah, kite pon kegemukan skrg ni.. tapi nafsu makan ada ajer.. rasa cam tak mampu nak berdietan.. ho ho ho

best gak cabaran hani tuh, tapi kena ada motivasi yg kuat amat baru jadi kot.. he he

sikulat said...

hahaha.. kite tergelak2 dok bace comment nih. Amirul tanya " napa mama gelak ?"

my jawapan to him " tade.. mama gelak ni haa.. kawan mama kate mama nih gemuk"

die dgn jayanya jawab
"ha'a.. memang pun mama tu gemuk... lagi besar dari orang besar yg lain "

waahahahhaha.. tulus tulus..