Jun 15, 2007

new job, new scope, new things

ullalala.. i'm suppose still on leave today, but here i am in the office.. THINKING HARD!

dah lama tak berpikir secara critical.. hari ni, sikuat ke opis. unofficially melapor diri kepada new boss. new job.. new scope.. totally baru nih. Setelah 4 tahun setengah dok lepak-lepak jek, hari nih baru terasa nak laju dan move forward. ((POSITIVE attitude la konon.. har har))

banyak nak kena belajar..
banyak nak kena amik tahu...

i like it.. ?!

7 comments:

matasipit said...

dear semah..

dpt post ape tuuuuee..?

siku|at said...

project management.. ahahhaha

Farra said...

best ke bos baru?
bertambah efficient gitu eh :p
eh dgr2 dah pindah umah baru
haritu belanja apa kat nursery lama amirul?

siku|at said...

-tatau lagi cane bos baru, baru jumpe sekali
-insya Allah
-aa pindah dah officially sabtu (16/7), tp bersepah2 gile lagi...
-belanje kek juga beli kat kedai kek.. hehe

myjulieyana said...

semah, tahniah post baru!! it's good to move to a new place, new job.. biar refresh sket rasa.. kite pon akan move to a new post nanti.. this will be my 3rd post in TM sejak bekerja.. semuanya gara2 re-org.. dok tempat baru nanti, semoga bersemangat bekerja!!insyallah kalau kita buat kerja sungguh2 dan buat org suka sekeliling suka dgn kita (especially boss), kita takkan kesah tak dapat 4 or 5.. as long as hati senang & gumbira dgn pencapaian diri sendiri.. that's what we call emotional bank account!

siku|at said...

ini pun 3rd post kite gak.. ikut movement re-og sungguh. every 2 1/2 yrs jek.. kite akan move.. hehehhe.. Oklaa.. idak busan. Hermp.. skrang mmg tunning kite tgh baik punye. Semangat tgh membara.. ((sbb tatau lagi kejenye cemana. ahahha))..

itulaa.. the choice is ours.. niat kita.. intention kite.. asalkan kita nih ikhlas & sentiasa bersyukur. Alhamdulillah.

yatipruzz said...

waa dah pindah senyap2 :p