Jun 19, 2007

first trip from SA to office

hrmp.. i have to go to the office once again ((i'm still in cuti pindah mode)). I need to attend a meeting.. which will become one of my major kpi .. coming kpi's (( not until the official date 1st July)).

my first trip to office from SA. took only half an hour (( ONLY!!!!)) well.. previously staying so near at office... it took us at least an hour to reach our offices.. but now so far away.. can come early.. balik tak test lagi.. ((ahahahhaha)).

:: new home :
~ still kotak-kotak dan sepah mode ~ move in before grille install, but the contractor dah hantar certain parts semalam.. so our sliding door, front & back door is now equipped with wrought iron grille.. YEY!.. at least ~ habukk.. uhh.. uhh.. berhabuk.. ~ so .. belum boleh ajak orang datang lagi... hehhehe.. kalau nak dtg boleh aje.. tapi pemandangan tak brape indah lagi laaa.. hahahhaah (( macamla indah benar bile dah abess kemas))

:: kekanak ::
~ excited betul dok rumah bawah.. lari sane sini.. pantang orang kuar pintu.. mesti mengekor kuar .. ~ abang dah ada hingus.. adik dah start batuk-batuk.. ((kesian diorang.. byk habuk pindah randah nih)) ~ abang dah bawak motor die jalan di jalanraya... hrmp.. selama nih pusing celah meja makan aje.. ((heheheh))

7 comments:

Rodrigo said...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Até mais.

uja said...

semah, congrates on yur new home. selamat pindah dan berkemas! pegi ke wedding kak jann ari tu? kita dh upload pics kalo nk tgk..

aida said...

seronoknya! nanti upload gambar rumah yang dah berkemas ok

myjulieyana said...

congrats dah berpindah! nanti blehla berjiran kan kan? walaupon takdela dekat sgt tapi setakat nak buat semayang hajat tuh, bolehla bul join.. hehe.. perjalanan pergi keje bermula kol berapa? kalau 1/2 jam bestnyer.. perjalanan balik plak ok tak?

myjulieyana said...

blog kite dah kena kick-out dari list 'i love to read' ker semah.. huhu

siku|at said...

heheh.. sori sbb kena cut & paste dari html template lame migrate ke xml. huheheheh.. nanti kite add balik..

online dari rumah gune 3g unlimited, laju.. cam streamyx.. yah yah!

Farra said...

nak tgk gambo nak tgk gambo!
buat housewarming party tau lps ni