Mar 30, 2007

item #

ONE
Alhamdulillah.. walau seciput atau sebanyak mana pun rezeki diperlimpahkan kali ini.. Aku tetap merasa bersyukur .. ((orang secompanyku.. tade sesape nak organize makan2 di 'resepi rahsia' ke? )).


TWO
Happy birthday to dear Hani (29Mar) & happy becoming to dear Zar (31Mar).
Happy 27th to both of you.

THREE
I manage to buy secondhand book of Sophie Kinsella from kedai buku @ CM
1. Shopaholic - Can you keep a secret - ((FINISH))
2. Shopaholic - Ties the Knot - ((will start today))

*review* yupp... it's the kind of books i love to read.. real life story.. everyday life..& lawak selambe.. heh heh


FOUR
buy a new pyjamas for the kids ((shopping2 di lobi office today .. hehhee.. )).
- abang's with ultraman at the 'pocet' ((sebut poket))
- adik's with very happy bear icons all over the pyjamas..

3 comments:

aida said...

semah, can you keep a secret tu stand alone book.. bukan shopaholic series..

kalau nak shopaholic yg best, aku consider buku no 2: shopaholic goes to manhattan/abroad dan no 4: shopaholic & sister..

shoapholic & baby (latest) bagi aku biasa2 je

siku|at said...

* ooh ek..
har har tak perasan plak..

* hermp.. aku tgh baca yg. ties the knot tuh... buat masa nih .. agar boring lagi.. tambah pulak 2 ketul kat rumah tuh slalu je ngekor.. so.. baru browse smp. 60 pages.. jek lagi.. hehehe.. takpe.. akan ku usahakan abesskan bace..

Aida * ada buku best lagi tak ? suggest kan.. aku suke citer lawak bodoh2 jek.. type2 harry potter boleh aa.. heavy heavy, romantics.. not my type kot..

aida said...

kau nak try meg cabot tak? try buku ni "boy meets girl" atau "boy next door".. confirm interesting.. sebab buku2 ni ditulis dalam bentuk e-mail, blog, phone conversation, transkrip.. kau takkan jumpa cam dialog buku2 biasa