Apr 2, 2007

ultraman nexus & baby bear


"mama kite pakai baju yang ada ultraman nexus kat pocet okeyh" . heh.. so proud dgn baju yang ada ultraman kat pocet ((sebut poket)). So semalam, di pakaikan kedua kekanak ini dengan baju tido yg. mama baru beli last week.

Lama tak upload gamba kekanak nih.. so here goes.. aksi ketika mesra & baik ((adala dalam 5 minit kot.. utk beraksi kat lense phonecam mama nih.. )) Next 5 minit tuh.. dah ketuk-ketuk dah sesama sendiri.. & meraunggggg.. !!

p/s: pagi tadi amirul tamoh bangun tido.. puas kitorang bergilir kejut.. sampaikan MDH dah bukak pintu & grill pun dia still tamoh bangun. My last tactic was "abang... jom bangun jom. Kite pergi school.. pastu leh cakap kat Adam ((best friend dia kat school)) ..Abang ada baju ultraman kat pocet .. haaa.. " Berdesup dia bangun.. ngan terpisat-pisat tuh .. "Jom mama jom.. mane kasut abang nih ?".. ((heh.. ))

3 comments:

yatipruzz said...

comel la baju mirul jeles jeles.

kitoarng pon kalo nk pujuk idlan, salah satu ayat pemujuk..jom gi nursery, idlan ade beg superman/spiderman, etc baru kan kannn..nak tunjuk kat frens kan

hehe tu la antara taktik kami :p

farradasmiley said...
This comment has been removed by the author.
farradasmiley said...

alahai semah
cutenye kanak2 yang makin membesar tu
nampak mesra btol yer