Sep 12, 2007

it's RED


ohh.. it's RED
same as ummi.. we have move to Annexe2 since last Friday
so.. this is the new RED office piccas
ahhaha.. sungguhlah terang benderang mate memandangnye..

7 comments:

yatipruzz said...

merah itu menawan!

SME ® said...

woooo
pasti warna merah tu dapat meransang sel sel otak supaya bekerja lebih gigih dan tidak mengantuk serta malas demi syarikat tele*om tercinta
hakhakhak

wanie said...

attractive n nice design layout

myjulieyana said...

sukenyer ofis korang merah! kite oren.. hehe.. but at my own cubic takdela warna oren, just the tiang2 yg oren.. kirenye korang lagi vibrant la.. hehe.. jik dicompare dgn Menara, mmg space kocik, tapi jgn komplen ok.. we must think for the company, byk save floor space dgn move to TM Annexe.. lebih padat tapi jimat space & tak byk sgt tpt nak kena 5S.. and lebih akrab dgn kawan2 seblah.. :) enjoy the new office ok? blehla lunch date sesama lepas nih.. hehe

Ummi Qais said...

takper semah..nanti ko nak lunch kat Menara nanti ko call aku yerrr..tapi lepas raya laaa..slamat berpuasa!!

Farra said...

semah! datang la melawat daku tkt 18 ;)

puterikiut said...

wahh korang dah berape kali pindah kan..kitorang jugak yang berlapuk kat bkm ni.. hehe