Sep 17, 2007

Ramadhan

~ our ramadhan wishes
masih belum terlambat utk ucapan ramadhan kan?
..// semoga ramadhan ini menambahkan lagi kesejahteraan utk semua.. //
..dari sikulat sekeluarga

~ ada apa utk iftar
wlpn kesempatan balik awal telahpun diberikan oleh company - dan sebenarnya sampai ke rumah linkungan 530.. ((masih awal kalau nak memasak)).. tapi 2 hari terawal ramadhan, menu dibeli menjadi santapan kami. Untuk ramadhan ke-3 pula, sikulat dah set dah nak masak ape..tapi SMS kakUteh jam 3pm, sekali lagi disambut gembira.. ((iftar bersama semua adik beradik di rumah b.ndak)). Maka ahad baru terlaksana nak memasak utk iftar. Walaupun simple je dishnya.. tapi berbaloi juga, sbb ada 2 seisi makan
--> satu utk 2 ketul yg tgk orang masak nasi.. diorang dah tanya.. "Dah masak ke nasi ma?"
--> dan satu lagi utk orang dewasa. ((hehehhehehe))

~ work ?
hrm.. kinda boring plak. Semua orang mcm lesu semacam aje ramadhan nih. No task assign .. Tak productive sungguh.. isk isk..

1 comments:

mamselle said...

semah,awak tau tak kalau nak tanye pasal repayment schedule loan TM kalau dah resign.. nak refer sape?