Jan 4, 2007

Harry Potter Book 6

Dah lama tinggalkan hobi nih.. MEMBACA. Dulu masa kecik-kecik , pantang orang bagi form ada column HOBI. Mesti aku isi 1) MEMBACA. kalau ada jek topik karangan.. Describe your hobby ? Sure aku pick MEMBACA. hrmp.. hrmp..

Semenjak aku bergelar warga kerja, kemudiannya bergelar isteri dan tak lama lepas tuh mendapat gelaran mama. Aku macam terputus dari dunia MEMBACA. Last week, aku jumpa balik buku yg. aku kidnap dr. anak sedara aku.. Harry Potter , Order of the Phoenix (a.k.a book5). Aku kidnap lama dah.. 4 tahun lepas agaknye.. sampai la 2Jan2007, baru aku dapat khatamkan buku tuh. Itupun aku jumpe dah almost berhabuk dah buku tuh.. isk isk..

So kembali ke topik asal.. Siapa ada buku Harry Potter yang latest weh ? Book 6 atau pun The Half-Blood Prince. Nak pinjam .. atau sesapa yang ada buku menarik(( tak Harry Potter pun takpe..)) .. boleh aku buat bahan bacaan.. nak pinjam..

Nak membaca.. nak MEMBACA !

2 comments:

yatipruzz said...

semah, bacela sophie kinsella nyer collection..kite ade 2 jer..safurah ade sumer kot...gerenti best dan klakar! kalo dtg umah yati leh pinjam :)

siku|at said...

bile boleh mai rumah yati nih ? zarid kate dah siap dah.. barang pun dah banyak angkut dah.. cat pun dah menawan..

hehhe...