Sep 22, 2008

project


lama tak update. hari nih baru macam ada kesempatan nak buat something dari office
* bukan sbb tade keje.. tapi sbb bos tade... lalalallalala

Project freelance = free telah pun dilancarkan. Pelanggan pertama - farra utk web bijakringgit
walaupun mengalami kesukaran beberapa ketika sbb tak dpt nak akses cpanel.. hari nih.. dah la setat conteng monteng sket

Pelanggan kedua - anak sedaraku si hajar warh.. banyak betul requirement kekanak nih.. dari tag -- ke logo -- dari itam putih -- nak cam stamping -- pastu nak letak earth icon plak kat tetengah.. haa sudahnya rupe kat bawah nih la student council korangnye logo..


2 comments:

Hany FF said...

semah, saya tau ke mana boss awak pegi hari nih.
ada kat opis ni petg tadi, dgn bed...meeting. ;)

btw...kat setia alam ada pasar ramadhan tak? tak pernah round2 sana lagih.

sikulat said...

alamak... kantoiii.. bos baca tak blog daku ek? uhuhuhu...

ada pasar ramadhan.. tapi comel ajela.. (adalah dlm 5-6 gerai.) cukupla nak beli2 lauk... hehehe

kat meru ada yang besar sket.. dkt ngan station minyak shell.. situ byk choice.. (tapi kitorang tak pegi pun tahun nih..heheh..) nak makan berdua je pun.. beli lauk 2 jenis.. masak nasik.. Alhamdulillah..