Sep 11, 2008

dari mana datangnye ? part 2

Sambungan kisah dari mana datangnye ?
Sebagaimana yang diceritakan oleh .... Fattytini said...

Kau tertinggal drama di mana bomba terpaksa datang untuk menangkap beruk tersebut. Yang kelakar tu, masa bunyi siren mula2 kedengaran, mamat tu siap kuar from lobby and check out the situation. Bila nampak je kereta bomba tu, mamat tu masuk dalam bangunan Annex 2 balik. HAHAHAHA.

Bijak-bijak.Bila bomba nak tangkap dia, siap melawan tu. Last-last, kena tangkap guna tali. Ala-ala koboi tangkap kuda liar la kaedahnya.Kih kih kih.

Gosip liar yg ku dengar masa tunggu dekat Lobi Annex 1, beruk tu kepunyaan Pak Abu. Sebab tu bomba tak ajak mamat tu naik kereta bomba, instead pujuk dia balik rumah Pak Abu jalan kaki je. Maybe nak ajar mamat tu kot2 la dia sesat lagi, jalan pulang :-p

p/s: comel la plak.. si mamat tu kan...

5 comments:

CT said...

pak abu tu sapa plak??

puterikiut said...

a'ah nak tanye gak sapakah gerangan pak abu..hahahhaha

sikulat said...

yang kita tau.. ada name pak Abu berdekatan sini2 ialah pemilik kedai makan di persimpangan belakang fajaria tuh. Yang tulis.. Pak Abu Sup Ekor.. ((tapi rasanya dah tutup since kebakaran rumah sederet tuh)). Tatau la kalau ada pak Abu lain.. hihi..

Fattytini said...

ye rumours mengatakan Pak Abu yang itulah tu. Pak Abu Sup Ekor.

UmmiQais@iKa said...

kalau kedai makan tuh dah tutup..pak abu tinggal mana skang?? apsal jauh sgt mamat tuh merayau???

ker dia carik saper2 yg pernah jadik pelanggan tetap Pak Abu Sup Ekor dolu2? rindu kottt nak buka poser samer2...