Jul 18, 2012

Custom Photo Magnet

Banyak kali dah tengok iklan nih kat groupons.. hihi.. tapi selalu takat tengok ajelah.. Akhirnya tewas juga rase keinginan tuh.. dan akhirnye 'ter' purchase la juga kupon utk print photo magnet nih.. hiyahh..
Kuponnye expired within 1 month lepas beli.. So agak kelam kabut bile teringat nak kena upload gambo2 nye.. pada hari ianya tamat tempoh..

main belasah aje pilih gambar.. :P

Tada.... hasilnye.. suke suke..

Family Picture.. Perth Trip arituh banyak sbb tak sempat nak pikir dan cari gambo lain.. 

Abang nak sibuk amik gambo dgn photo magnet gambar die dan koala.. 

6 comments:

Smiley said...

dh tgk kupon ni..tp x beli pon

sikulat said...

itulaa.. saje asyik tempek fridge magnet jalan2 aje.. nak letak gambo sendiri plak.. versi boleh melekat.. hehe.. letak nota kat peti ais senang..

Ummu Auni said...

memang best tapi peti sejuk aku dah penuh dengan hasil.

CT said...

best best...peti ais kite pun dah penuh ngn gamba and anak2 pun suka tgk tiap kali melepak kat dapor..

sikulat said...

kan.. kan.. nak kena cari gambo gambo yg focus muke.. baru best tgk.. hehehe

CT said...

betul betul betul..kite print gamba budak2 masa baby...nanti kite share kat blog, kene balik and amik gamba dulu