Jul 17, 2012

Birthday present 2012

Sebelum sebelum ni.. Kalau beli hadiah besday.. Kami selalu beli 20th july onwards.. Sekaligus utk abang & ika..Abang lahir 20 July.. Ika lahir pulak lahir 15 Aug.. Kalau beli satu per satu hadiah ikut tarikh sebenar.. dijamin haru biru.. Sbb beli satu.. pasti yang satu lagi jadik tak keruan.. In the early years.. jadi dapat 2 hadiah plak.. Sbb kena juga belikan something bila belikan yg sorang lagi.. hehehe.. So utk penjimatan maksima.. for the past 6 years.. Gitula rutinnye... July & August.. hadiah mesti beli sekali..

This year...

Dah 'ayish' dah join the club.. tak boleh kalah dah.. and since yg kecik ni lahir pada 24 Jun..  Hadiah come early this year for abang dan kakak... Hehehhe...

Abang dan kakak.. walaupun berlainan peribadinya.. bab hadiah nih kami selalu bagi sama .. sbb diorang nih bersifat tak boleh kalah dan seboleh-bolehnye mesti sama.. fair and square..  boys game.. tapi Ika suke aje.. excited bukan main lagi..


the besday present...
Ika - red Armour Hero + Car.. abang amik blue kaler.. tamoh gambonye di ambil la plak..
siap suruh ika pakai tudung kalau nak amik gambar.. hihi.. bagus btul abang.. 
Ayish dapat 5 ultra boys.. reason being.. kalau satu size sederhana beso.. same harga dapat 5 biji kecik nih.
kenal plak tuh setiap satu..
"ni otoman tiga air tosong.." ni mebiusss... ni adul..."

2 comments:

ummi said...

i know! i know! kalau beli sekaligus, equationnya ialah 1x3. tp kalau beli everytime bday, alamatnya 3x3 kan. at one time dulu siap akak pun boleh hapal nama2 ultraman ni. siap dgn susur galur family tree lagi. some of them are related by blood you know.. ha ha

CT said...

cara yg tepat sekali....tapi kite tak pernah implement n tak boleh nak implement sbb jauh sangatla beday diorang..sorang april, sorang november...ke sesuaiii je beli in between ek?