Feb 27, 2011

lagi sorang

Aku berblogging sementara nak bersiap-siap sekeluarga ke Melaka.

Lagi sorang anak sedara nak bertunang dah rupenye.. :) I'm happy for you my dear. Moga berkekalan hubungan yang bakal di rai dan di persetujui hari ini.. Insya Allah.

Terpanggil juga nak komen pasal posting Farrah yg kena comment by Nor tuh.. Hermp.. kalau nak tegur eloklah berdepan2.. tapi bila dah berpanjang lebar menulis, tapi tak show muka..amatlah menimbulkan rasa kegusaran.. (ye dok)

Utk farrah.. chaiiiyookkk mummy! Teruskan sahaja usaha kita nak saling membantu sesama sendiri  Bak kata Yati.. tanpa pengetahuan yg dapat daripada Internet (free) nih.. mungkin kita dan ramai lagi tak berjaya nak exclusive BF kan anak2.  Kan kan.. *alamak sendiri lama tak citer psl breasfeeding*

ohh.. sume kekanak dah bangun nak siap2..

got to go then!

3 comments:

Farra said...

Tq kengkawanku yg menyokongg
Terharuuu
Muahhh
Eee nyampah nor, rasa nk gaduh je boleh?
Tp kite masih rasionalll eheh

EimaruSi|ence™ said...

Terima kasih busu. sangat bahagia even diserang migran lepas majlis td

sikulat said...

fara - abaikan aje die.. :P

awa - hihi.. udah menjadi tunangan orang..:D . Dah tgk sume gambar lom ? ok kah tak ok ka?