Feb 22, 2011

About anything

Aduii..
ai ekceli nak buat posting setiap hari..but often ai tak buat pape hari-hari

ai miss my lunch mate... :(
-- ai miss jah, ai miss ummimon (of course la kan sbb. diorang tgh 'cuti' panjang)
-- ai even miss budak2 yang sebenarnya ada kat sekitar tmpt keje nih tapi semuanya bizi manjang (almaklumlah ai sorang aje masih kulikutif ..(read : satu2 yg tak kena meeting kol 1 or suke suki lari kalau ade meeting kol 1)

ai was given this briliant ideas by geng2 photobook (kak ct, aini, yati & zarid) to start my own designing firm (ewaaahhh.. 'firm' hapenye... baru nak soh gilap bakat dan cari duit tambahan buat2 design) tapi biasa lee.. ai nih hangat2 **hi ayam aje. ntah berjalan ke tak nih. Errr.. ai dah dapat satu customer dah; even dah siap dah pun custom photobook utk gambar2 kawen die.. skrang tgh final stage dia nak tambah ayat-ayat cinta utk buku tuh.. Pastu nanti kalau ai rajin & hasilnya mengagumkan (waaahhh!!!) ai tempek gambo nye di sini.. So tungguuu!!!!

Kalau ai senyap aje tuh.. errrr.. errrrr...

Anak-anak ai (especially yg paling kecik tuh) paling banyak le progressnye..
dari seminggu ke seminggu.. ada je 'ilmu' baru die belaja.. dan yang terkini
~~ menangis dengan cebik cebik & menggetarkan bibir.. ~~
~~ gigit 'b' sambil sengih2... aduiyaaaiii~~
~~ tekan remote tv sambil memandang kesannya kepada tv ~~
~~ bawa lari 'mouse' ai jauh jauh.. ~~

Ini gambar terkini budak bimbam itu



percubaan menjadi budak sekolah agama paling muda

look at my 'messy' hair style..
(kakak jaga belakang sbb budak ini suke2 kadang baring dgn harapan masih ada yg 'sayang' kat belakang die..)


gigit 'tikus' nih.. gigit gigit

laugh at kakaknye cite lawak (apentah die faham)

10 comments:

ijjah said...

huhu..miss u too & all friends esp time lunch mase bekerje 3 bln yg lepas...

slamat memulakan bisnes semah. chaiyok!

Farra said...

Wahhh sgt menyokong..its a good business
Daftar co. Pon murah ajek..teruskan yerr
Kulikutif??

ummi said...

sib baik miss akak heh heh. akak ni lagi lah miss nya nak lunch sesama, nak pi shopping sesama, gossip sesama etc. dah berbulan2 tak jumpa kawan.. sungguh mandom hidup ku ini

sikulat said...

jah & kaktie.. yayayya.. missing you !! waaa waaa.. jom girls day out!

fara - ye saye si kulikutif picisan sajek..

bisness - jom bisness.. yah yah

y@tipruzz said...

tingin nk lunch ngn korang everyday tp apakan daya hukhuk. mentang2 fudcot tkgt bwh je yati tun beli tapau, mkn 10 min sambil blogwalking, pam, solat..zaaasss tgk2 dah kol 2pm iskkk.

ammar dr dulu pandai nangis & cebik mulut, sgt kiutt sbb abg2 dia dulu tak pandai main cebik2 mintak simpati ni hehe

p/s: berketulnya tgn arif!! muka sejibik mirul :p

y@tipruzz said...

k.tie/semah/jah - jum girl's day out cam dulu nak...bowling2 mkn2 gosipping...tlg la organize ai ikut sajerk!!!

jah - jgn lupa ajak k.tie utk TBR gathering!

CT said...

wahhhhhh bravo semah!!!! nanti kut berjaya bukak bisnes, kut nak kulikutif, panggil ai ye..hehehe part time pun bleh..

Ummu Auni said...

wah wah wah..siapakah first customer mung?? nampaknya teruja ye semah dgn idea kami :D:D

myjuliana said...

semah, ganbate.. kite sokong!! ai pon maybe jadi customer u hehehe (tak start apa lagi pon projek photobook)

bambam nyer ariff!! (tgh berkira2 nak remove implanon huhu)

kite pon bz.. meeting sampai 215 pon ada, then 230 ada meeting lain plak.. pagi petang meeting.. dah takde can nak berbangsar village atau bermidvalley dgn kawan2.. :(

bile korang nak girls day out nih? cuti on weekdays ke? ajakla kite sama eks :P (muka tak malu offer diri)

ijjah said...

haa..kalo korang amik cuti nak g gals day out, roger kite sekali tau. boleh ku seludup nuna gi umah ibu die (x-bbsitter).