Jul 29, 2009

526

move again.. sbb Ika dah discharge semalam..
kali ni ke c526 plak..

Dr Atiqah check pagi tadi.. demam amirul graph nye sudah bertambah baik.. masih ada fever tapi temperature nih tadela setinggi 2 hari lepas.. makin menurun... setakat malam tadi.. die tade high fever dah. Cuma buat masa ini kena diarrhea la plak.. yang tuh belum nampak lagi improvement nye. Muntah dah kurang, tapi.... "amirul kate macam kat dlm bumi tuh yg ada api tuh keluar.. dushhh" atau dgn kata lain dia ibaratkan ciritnye bagaikan gunung berapi memuntahkan lahar.

so... kami masih lagi di sini..

me myself dah almost 2 weeks on urgent leave.. Sory la CO. kalau bos nak bagi saya maps 2 thn nih. sbb urgent banyak.. takpela.. kalau bos nak soh saya pindah unit lain sbb urgent banyak.. mc banyak.. saya terima je. The most important things is.. my kids health

4 comments:

y@tipruzz said...

sabar la eh. Keje bley letak tepi..family must always come first.

tapi mirul kiranyer viral fever ke?

ummi said...

is he on antibiotics? kdg2 ada jenis yang side effectnya muntah/cirit. cam Iman, dia buleh soficlor (something bunyi cam tu lah) je. lain2 mmg confirm muntah/cirit.

yes, we do give our best at work but family always no 1.

Farra said...

semah, esok kita dtg lawat yer...my checkup @ 10am tomorrow...see ya...take care..sakit kita/family nak buat cemana kan..terpaksa la MC / UL...

y@tipruzz said...

betul...certain budak mmg akan cirit kalo on antibiotics. Tapi cirit dia bukan byk kali in a day la..maybe once or twice/day.