Jul 25, 2009

521 & 522

Start semalam petang, Amirul shows early sign of fever just like Atiqah have. Memula kami amik satu dos ubat demam ika.. but bile pepagi kol 4 tuh temperature die shoot sekali lagi ke 39.8.. aku bawak die pegi ke emergency department kat bawah tuh utk minta ubat demam die sendiri. Dapat satu dos voltaren.. die tido.. pastu bangun pagi.. lalallala.. hepi dan cam sehat. by tghari die panas balik.. so.. bila Paed (Dr Nur Atiqah) dtg buat round petang.. kami minta die checkkan si Abang sekali. Dr Atiqah.. same symptom ngan adiknya.. tonsil die tak bengkak tapi ada putih2 infection same mcm adik. So kami minta admitkan sekali la.. boleh monitor terus dek Dr & kakak2 nurse yang baik dah pakar....

Makanya.. kami berempat move in to C521 & c522 ..

Ika nampak improve banyak, abang pula baru nak start..

6 comments:

Anonymous said...

alaa semah.. siannyer 2 kekanak admitted.. but in a positive way, better detect awal rather than sorang dah baik & dah balik rumah then sorang lagi kena.. so korang masih berkampung di pantai la nih? how's amirul & atiqah doing? hope they get well very soon..

julie

Farra said...

alahai...moga cepat sembuh amirul dan atiqah

~dcharminglady~{@ said...

itu dua beradik appa mcm kak?
sudah sihat kah? isk2

~dcharminglady~{@ said...
This comment has been removed by the author.
Zuedin said...

moga atikah dan amirul cepat sembuh

laydida said...

template baru ni nampak refreshing la semah!