Mar 17, 2009

Syukur

orang lain.. dengarnye ada yg kena potong gaji 10% tahun nih
orang lain.. dengarnye ada kena paksa amik cuti.. tak cukup cuti, potong gaji
ada yang lebih serius.. terus kena berenti keje.. notis 24 hours..

CO. kami tetap ada bagi KGT tahun nih.. Alhamdulillah.. biar pun 4 peratus sahaja tambahannye... TETAP.. tambahan juga dari yang sedia ada.. Alhamdulillah.. tiada di kurangkan, tiada dibuangkan.. betul tak ?!

Uiks.. tahukah kamu, your basic salary (NEW) boleh dilihat sudah ? Walaupun belum ada official lagi memo.... sape belum tahu.. boleh email daku.. siapa dah tahu & siapa yg memula tahu tuh.. !! Respect la kat korang!!! muehehhee..

Sekali lagi.. syukur Alhamdulillah! Insha Allah....


Nota Kaki?!
--------------
hermp.. tak pasti laa.. kalau tetibe tak jadi plak.. tapi sistem yg menunjukkan figure nih sepatutnye boleh dipercayai.. ((Buat masa ini... ))


2 comments:

puterikiut said...

terharu daku.. hehe

UmmiQais@iKa said...

tuh laaa...ada pro & cons keje kat CO. nih...kekadang ada part yg tak adil...kekadang ada part yg tak adil..papehal..part nih...ALHAMDULILLAH...