Jun 16, 2008

Facebook

Asyik nampak 'facebook' ads jek kat tv.
Terasa nak join jugak.. so telah berjaya meng'sign-up' last week.
Konsepnya - ala-ala friendster, ala-ala circle99
bagusnya - dia ada terus instant messenger sendiri.. so.. kind of ada online tmpt berchat & ada kind of blog juga.. ada wall.. ada inbox.. ada photo album.. etc etc..

anyone nak mencarik daku di facebook.. boleh search nama penuh saya tak pun.. search 'klik2403'


4 comments:

::zuraimah:: said...

erk..ade iklan kat TV ke? heheh x pernah sedar...nyway..dah add semah dalam list kak ct...do add me back ye..

sikulat said...

iklan facebook mobile by maxis tuh.. hehhe..

eLLe said...

ada org kate facebook better dr friendster n myspace, cari kawan2 pon senang...betul ke semah??

xdelaa register lagi..peninglaa byk sgt mende2 nih tiba2..

sikulat said...

verdict aku -- yup lebih mudah mencari sahabat handai.. lebih mudah nak add orang (kalau friendster -- kena tau email.. bla bla..) facebook.. dia akan emailkan terus for approval. Integrate sekali dgn IM, so ada ala-ala YM + friendster + fotopages + blog@wall + mailbox fwrd2 ape ko suke etc etc...