Jun 25, 2008

Aduhai .. gak

ohh. aini wat posting Aduhai Fahri ; nampaknye.. kami pun kena join post aduhai jugak.. Dedua orang kekanak buat masa ini On & Off demam nye.. abang demam hari ahad, isnin adik plak demam selasa.. abang cam ok (lompat sane sini), adik plak melepek jek ngadap tivi. Abang srot srot dan flat kat kusi, adik plak lari & melompat ke sana kemari.

Ahad - terpaksa denied jemputan wedding En Ammir a.k.a abang kpd hani
Isnin & Selasa - on urgent leave, sambil peratikan kekanak demam.. sambil nak abiskan cuti carry fwrd yang berbaki lagi 4 hari.. this year punye cuti belum amik lagi pun.. lalalalla
Rabu (today).. masuk keje balik.. walla.. menimbunnye email... meeting dari pagi, break lunch, join meeting lain smp ke pukul 4.. udahnye.. email baru mlm nih cam nak tgk2.. err. bukan baca pun..sorting je lebih.. besokla bace..

p/s: err.. skrang mmg musim demam kekanak ke ek ?




4 comments:

puterikiut said...

eh same la.. anak2 kak nieta lak..ahad malam si kakak kena, isnin tak gi sekolah, selasa adik lak demam, rabu papa lak demam... so conclusionnya.. bukan demam kanak2 je..

Jiran no 47 said...

My baby baru je baik demam about 2 weeks ago.. teruk demam dia sampai 38.5C dengan sore throat lagi..

Jiran no 47 said...

My baby baru je baik demam about 2 weeks ago.. teruk demam dia sampai 38.5C dengan sore throat lagi..

Hambali ® said...

musim
cuaca tak menentu
sat hujan sat panaih
bukan takat budak2 demam
bapak budak pun ada rasa seram sejuk nak demam jugak