Feb 13, 2007

still here..

masih lagi di sini..
sepi tanpa apa-apa citer nak dikongsi.. heh heh..
the updates ?

* loan approval is ongoing process, once the payment to developer starts, we can start packing our stuff too
* tmbea has been postponed - fuhhh.. penat btul kelam kabut ari tuh.. last-last postpone
* maps & kpi - ?? I'm too stress to talk about it (arghh!)
* rambut amirul telah ku potong sendiri.. sorrylah sayang, mama main potong aje, senget benget ((asalkan nampak lebih kemas dari panjang berceracak))


lain-lain.. ntahlaa.. ok kot?!

2 comments:

myjulieyana said...

hi acik semah.. saya pon dah lama tak update.. tak sempat.. huhu

awak jadi ke ambik maid? ker nak try dapatkan tiaratot? kita pon tgh pk 2-3 kali gak pasal nak ambik maid ni sbb rasa mcm costly plak nak ambik serentak dgn nak masuk rumah baru.. banyak nak guna duit tu.. Aisya nanti nak hantar kindy start 2008.. so, maybe kena carik kindy yg dekat dgn nursery, or yg ada both so that petang dia transit kat nursery.. huhu.. just my perancangan awal..

siku|at said...

tiaratot, nombor giliran kebelakang sekali. Tade harapan wat mase terdekat ni. (uhuhu)

Maid - pun same costnye kalau nak pakai agent. melampau sgt la plak. nak carik sendiri.. tak reti la plak. Tgh usha ummi, kalau dia berjaye.. bleh tumpang sekaki agent@SIL ummi. buat masa ini, adhoc kena gak hantar dkt nursery kat area rumah baru kot. dah survey dah.. beh kurang fee skrang.

hmp.. hmp..