Jan 10, 2011

Photobook for Pah

Yey... after 2 week of waiting (due banyak public holiday dan sebagainya..) akhirnya photobook for Pah berjaya sampai di rumah. It's 8x8 small imagewrap promo Xmas tempohari tapi upgrade paper to 216 gram premium silk..

Verdict - Sangat puas hati!!!!! More will be uploaded.. yah yah..

Model default
Nice!

8 comments:

Farra said...

daku gak yg tak buat2! dasar pemalas!!

myza said...

uhhh...kite juga tak buat2..ntah bile la tu..tgu jadi TSAHM la..

y@tipruzz said...

semah email kite pliss...caner nk buat, order kt sape? etc

win said...

cutelaa.. nak jugaklaa.. hehe.. Skang album dah penuh, buat cenggih save space sket kan.. :)

win said...

cutelaa.. nak jugaklaa.. hehe.. Skang album dah penuh, buat cenggih save space sket kan.. :)

CT said...

cantekkkkkkk

Ummu Auni said...

guna program apa? kita guna photobook. nak guna flippix, macam tak boleh guna je software dia

sikulat said...

yati - as per discussed... (ahahah)

win - btul3x.. kitenye gambar beralbum sume cam dah jadi klasik color dah.. huhuhuh. Pastu habis di cabut carik dek kekanak..

kakCT - mekasih mekasih..

Aini - kite gune software photobook designer itu sahaja.. amik deafult page setting.. tapi tarik2 gambar bagi maximise kan space.. & perbanyakkan font di dalam pc mu.. :)