Sep 16, 2009

Nak raya

Esok.. i'm still working ( siap ada meeting plak tu pagi & petang) .. kalau tgk2 kan yang memberi ucapan & bersalaman raya.. macam esok ramai yg dah cuti.. tapi .. err.. ntahlaa.. Ada je orang masih set meeting utk kami2 ini.. (haii.. tatau la berapa % concentration org yg attend meeting esok esok nih)
Dari sabtu hari tu lagi.. bebudak 2 ketul nih sibuk dah bertanya "Maa.. esok ke raya ? " "Maa.. bile kite nak raya?" "Maa.. dah raye ke?" Ish ish...Sibuk! ngalahkan berpose plak .. :P
Baru sat ni.. aku tgk diorang dok berhadap2 kusyuk ngadap kertas ngan pensel kaler.. aku pun ngkla ape bebudak tuh buat.. 
Hermp.. ghupenye tengah berkarya.. & mood nak raya makin menjadi2 nampaknye.. siap dah lukis ketupat..lukis pelita .. 

2 comments:

kimarejha said...

sape yg pgg pensil mcm nk buat lubang kt kertas 2??tgn tembam glr

sikulat said...

ika ler... sape lagi