Jan 22, 2009

Ika pergi sekolah!

ada a few more gambar with Abang; tapi tak jumpe pula mane peginye cable camera.. So upload gamba dlm phone ajelaa.. {ini pun senarnye bukan gambar pegi skolah pun; gambar konon2 rajin menulis dpn tv.. malam plak tuh}

note : tapi ini mmg tudung skolah die..

Ika semangat pegi sekolah

First day,mama jahitkan kaki seluar {supaya tak panjang sgt} & gosok bajunye

So hari2 tanye "mama dah jahit ke baju ika ke?" { agaknye dia ingat hari2 kena jahit.. mcm kena gosok baju tuh}

Bila kena tanya buat ape kat klas ? jawapan standard je

"Ika kaler.. hari hari teacher suruh ika kaler.. "
Since dah masuk kelas nih.. selalula nyanyi2 lagu {which tatau la bahasa ape ntah.. mcm english, mcm melayu.. 80% drpd nye.. tataula.. mcm jerman aje bunyinye}

tanda2 awal.. dia seronok belajar.. alhamdulilah!

4 comments:

zero said...

hehehe noorasmawati salleh ke ni? :)

zero said...

cute..cute..

Farra said...

cute je ika..warna diraja gitu

mus'ab pon dah suka gi school..tetiap hari keje sekolah dah siap ..dah dpt motivasi baru agaknya

suwanie said...

ala comeinyerr ika ni!rajin ika rajin, nanti mama ika kasik toy baru kay hehe