May 14, 2008

My first nuffnang cashout



Dalam diam.. rupenye dah boleh cashout dah earning daripada ads nuffnang! Yey.. RM50 pun duit jugak.. hehehe.. by the way// saya sdg test tukar template.. utk sape yang saya jengah page nih pagi tadi.. sure pening tgk & maybe dpt error sbb asyik tukar jek.. ahahhaha .

//info tambahan -- sape belum sign up & nak sign up - bolehla ke www.nuffnang.com -- as blogger keyh.. bukan advertiser.

//kalau hits page korang byk 100++ per day.. lagi cepat korang dpt ads..


3 comments:

mommysarah said...

hye...bleh citer skit pasal nuffnang nie? betulker bleh cash out?

sikulat said...

this my first time cash outkan nuffnang earnings (baru click cash out pagi tadi pun.. heheh) . Minimum RM50 kalau nak cash outkan.

Basically kalau mmg dpt chequenye.. mmg best betul, advertiser kind of byk jugak. Per ads dlm RM1,2 & 3 mcm tuh. Kita post pun suke suke hati aje.. tade la restricted in language ke, themes ke.. asalkan ada letak tmpt nak ads tu appear. Itu aje.. hehhe..

Farra said...

tahniah..mine blom achieve lg kot..tapi dah lama pulak tak cek lupa psswd :D


google adsense pon seciput lagi ..eheheh :D