May 31, 2008

Games

//update 2.6.08
// utk sesiapa within network CO yg sama, boleh request ip dari email co kita erh
//bagi sesiapa di luar network CO, boleh cuba download dari rumah/opis from (here)


---------

Wah.. tersangat busy sekarang. 5 tahun sebelum ini... i have always complaining about how tak mencabarnye kerja yang diberikan.. ahahhha.. baru la nih nak merasa 'real work' huk hukk.. terbatuk batuk seketika..

Sib baik aku dah warning bos awal2 lagi.. Aku adalah pekerja yang office hour only. After 5.30pm, I have other 'GM' yang berkuasa. So.. approximately before 5.45pm aku mesti dah ready to go back; if you need further assistant.. will do but from home.. (kalau berkesempatan).. Yerp.. i need to let it clear to my manager.. i have other responsibilities other than working with the company.. hahaha.. lantakla kalau deme nak kata aku takleh nak berkorban masa buat company... muahahhaa

Recently.. mmg terasa banyak keje & expectation.. but suke sbb atleast aku rasa berbaloi diberi gaji & minda terasa segar & fresh. Takdela sembab ajee....

Opsss.. sudah-sudahla cerita pasai office.

Atiqah is official telah tidak BF lagi dgn ibundanya ini. Mengambil kesempatan pesanan doktor gigi ari tuh, elakkan BF sbb makan ubat & antibiotik yang kuat.. So sehingga hari ini.. budak yang nak masuk 3 tahun dah umurnye tu... dah dkt 2 weeks tidak merengek nak 'cu..cu'.. Ada la buat ala-ala manja.. dan cam nak lepas gian.. cium-ciumnye mama dia nih... hihih..

Abang pulak skrang ada obses baru. Err. rasanya MDH akan ada rival berebut nak pakai pc. Budak sorang nih dah pandai main game. Hari hari request nak main game plak dah.. huhu.. skrang i have 2 gamers kat rumah.. uallalla. Sorang ngadap pc kat atas, sorang adap notebook kat bawah.



kusyuk tak ?

p/s: Oh.. kalau ada sesiapa yang nak game kanak-kanak (flash .. tayah install) bleh contact saya. Boleh amik dari pc ku.. Compilation of 75 games for kids, ada barney, dora, clifford dan sebagainya..

4 comments:

::zuraimah:: said...

semah...kak ct nak la games tu.....cane ek?

Anonymous said...

semah,

you definitely did not have an idea who am i, but im one of your silent reader.... just wondering, camna eh nak copy the game?

thx
Inaz

Anonymous said...

opsss... btw this is my email safinaz.mustapha@gmail.com

Azury said...

Nampaknya kita menghadapi masalah yg sama! Kena berebut plak ngan anak2 kalau nak guna pc :p

And likewise, I'm also trying to stress to my boss that my working hour ended at 5.30pm! After that, my time belongs to my family. Cukup2 la 8 jam kat ofis tu...