Feb 21, 2008

ngundi ke?

NGUNDI KE?

Nama : MDH
Tahun Lahir : 1980
Jantina : L
Lokaliti : 060 / 18 / 08 / 001 - ASSAM KUMBANG
Daerah Mengundi : 060 / 18 / 08 - ASSAM KUMBANG
DUN : 060 / 18 - AULONG
Parlimen : 060 - TAIPING
Negeri : PERAK
Pusat Mengundi : SEKOLAH KEBANGSAAN ASAM KUMBANG
Saluran : 8
Masa Mengundi : 08.00 PAGI - 05.00 PETANG

Nama :SIKULAT
Tahun Lahir : 1980
Jantina : P
Lokaliti : 139 / 26 / 05 / 004 - KG SERKAM PANTAI
Daerah Mengundi : 139 / 26 / 05 - SERKAM PANTAI
DUN : 139 / 26 - SERKAM
Parlimen : 139 - JASIN
Negeri : MELAKA
Pusat Mengundi : SEKOLAH KEBANGSAAN SERKAM
Saluran : 3
Masa Mengundi : 08.00 PAGI - 05.00 PETANG


hermp.. alamat kad pengenalan umur 18 tahun... hahaha. .. ngundi kah ??
kad pengenalan skrang alamat shah alam ? boleh ngundi ke??
hari yang sama.. dua tmpt berbeza
ada semangat nak ngundi ke??
lalalallalala.

check dah ke ? -here-

7 comments:

puterikiut said...

semah, bukan dia ikut alamat masa mendaftar mengundi ke?selagi tak ubah w/pun alamat ic dah bertukar still kat alamat lama kan..

sikulat said...

yup.. alamat kitorang dah berubah 2 kali dalam ic.. tapi dia still ikut alamat waktu daftar. Tapi kalau nak tukar alamat kat SPR.. IC mesti match tmpt nak ngundi.

yang tak logiknya.. boleh plak kita ngundi ikut alamat waktu daftar wlpn ic dah tukar address.. ahahhaa.. patut ic = tmpt ngundi la ye tak ?

aa.. suke-suke la spr nak wat ape.. muehhehe..

aida said...

kena ubah la tu kan.. aku notice sistem SPR tak interlink ngan JPN laaa.. adui, apela kan

pB said...

salam

ada member

hubby kat perak
dia kat kelantan

jumaat mlm balik perak.
pagi ngundi di perak.
lepas tu gerak ke kelantan.
dan petang mengundi di kelantan

cayalah ....

pB ...
ngundi kat Puchong jer

yatipruzz said...

saya tak register pon muahahha

Farra said...

what yati???

mamselle said...

muahaha. kat kwsn kite mengundi tu,pangkah la ape pun. pemenangnye dari thn ke thn sama jek