Feb 20, 2008

KOTAMAS BODOH! v2

rentetan dari v1

last aku call 6hb ari tuh.. hari nih dah 20hb.. aku call bahagian cek terus. (tak kuasa nak mendengar sore macik hampeh ari tuh dah .. so skip saje).

Sib baik orang yang pick up call kali ini.. ada manner.

but still dia tak jumpa pun borang application aku kat mana-mana atas meja dia.. meaning si macik hampeh belum pun selesai process application aku yang dah berusia 365 + 14 hari. Haiii haaiii.. Maknanya.. potongan gaji bulan nih masih lagi aku kena.. maknanya .. dari tarikh sampai ke tmpt cek ntah berapa lama lagi laaa.. (warghhh!!)

3 comments:

yatipruzz said...

hohoho sabar ehhh..kite baru pos borang nak quit...taun depan baru bergaduh kotsss

azee said...

cian semah.. nanti aku cuba try tanya org kotamas yang aku kenai.. harap bersabar...

~dcharminglady~ said...

hoho..marah2..so not you..
cool..meh org ajar..makcik hampeh tuh exec ker non exec? cara paling berkesan kalau zar nak bercakap ngan org yg hampehs..

1) Speak in English..
2) Do speak with a 'boss' tone..cakap laju..ada nada garang2 sket..
3) You have to show that you'r the one who's controlling the conversation..
4) kalau x berjaya jugak..tanyer kat dier..sapa bos awak! let me talk to your manager..this is just ridiculous !!

:D he he Selamat mencuba!..