Jan 7, 2008

PDL

Nota 1:
Alhamdulillah.. heheh.. , insha Allah starting rabu nih (approximately 3 working days dari tarikh ujian, kita boleh dah nak bawak matriks kami tuh .. Hemrp.. MDH dah berangan-rangan jauh dah.. nak duduk lepak-lepak; tido je dlm kereta kalau balik kampung.. kalau pergi keje.. kalau.. tu.. kalau ini.. {heheh}

Nota 2:
Kalau korang mempunyai masalah, blog korang reroute ke url lain --> http:// www.adbaaz.com..
Sila la korang removekan Advertlets code dari template korang.. Tak sure kena hack ke ape ke advertlets tuh.. tapi korang tak boleh nak akses main page korang nanti.. So.. removekan laa..

Nota 3 :
happy belated birthday to.. Safurah, Uja dan Wanie .. {dah tueee.. har har.. }

2 comments:

puterikiut said...

wahh tahniah semah.. memandu dengan cekap dan berhemat.. :)

Anonymous said...

birthday zatul 3 january dan Munir 4 january juga...tulis tulis..wis jgn tak wish..ehheheh