Jul 6, 2007

gamba yang blurr


hermp.. baru nak start amik gambar dapur... dua ketul kekanak tuh dah bergaduh berebut nak amik phone ((camera bagi pinjam kat kakLong; so yang ada cume my W850i)). So hanya sekeping gambar blurr ini baru dapat ku snap wat sementara nih.. ((atleast ada la erh.. heheh))


--// my dry kitchen area.. notice dah semak dah kat atas worktop tuh.. heheh.. belum habis nyusun barang lagi.. sbb tuh kena amik dari jauh.. hahah.. //--

6 comments:

yatipruzz said...

wet kitchen tade gambar ke hehe

siku|at said...

wet kitchen terlalu berselerak lagi.. + ada satu pintu lom pasang.. ahahhahaha!!!... nanti nanti.. nanti dah cun sket kite snap.. drawer pun bleh snap sekali..

Farra said...

ni cabinet yg DIY tu ker? lawoo, kite punyer yg buruk lg

aida said...

wah, kagum aku dah siap kitchen DIY koo

ilsa said...

wah wahhh.. semah.. invite ler kita visit rumah baru awak :D

myjulieyana said...

awak, price awak beli tu untuk yg ni saje or campur wet kitchen skali?