Oct 30, 2006

Salam Aidilfitri

Agak lambat post nih. "Better Late That Never" ((hehehhe))
Dikesempatan bulan Syawal ini, kami sekeluarga mengucapkan Salam Eid utk semua rakan-rakan ((especially yg. rajin singgah di BLOG ini)). Jika ada tersalah tersilap, terkasar bahasa, termakan, terminum ((khususnya rakan di pejabat - k.tie, zarid dll)), dan apa sahaja yang terguris.. dan mengguris hati perasaan rakan-rakan semua. Harap maafkan kami ye.. Kami cuma manusia biasa ((INSAN - yang sering alpa dan lupa)).

p/s: theme colour utk tahun nih.. RED! hehehe

some pic from Eid2006 @ Serkam. .. from the 10 of us (mak, buyah, klong, kngah,abang,k.uteh,k.lang,b.ndak,b.chik & me). nowadays.. dah hilang count dah.. percubaan nak ambil the whole family members pun tak berjaya ((MDH & B.ndak not in the pic)) and minus juga family abang yang beraya di perantauan.

Dan tanpa kehadiran Arwah Buyah, Mak dan B.Chik. AlFatihah.

6 comments:

eLLe said...

semahh & keluarga..selamat hari rayaa..maaf zahir batin..

farradasmiley said...

Selamat hari raya
nice colour ;)
tak kene kejar lembu ke?

encik munir said...

selamat hari raya! maaf zahir dan batin...buat la open house...dah lama tak gi rumah kau...heheh

Navaho said...

munir kalau aku buat open house pun tak ajak ko punye... ko mana suke kanak2 kan? Nanti anak2 aku lari2 keliling ko nanti ko tak suke plak.. Hahaha...

ummi said...

seperti biasa ku lihat baju2 itu yaa.. dann samalah akak sekali, selamat hari raya. maaf zahir batin. almaklumlah seofis nih, banyak yang ter itu ter ini kan. see you on rabu (wei, bos dah call td suh dtg esok tp apa kan daya, lutut lembek lagi from travelling)

myjulieyana said...

selamat hari raya semah & family.. cantik gambar raye.. kite gak tak sempat bergambar.. blm sempat ambik gambar chot dah tukar baju sbb KB panas sangat2.. hehe