Sep 23, 2012

Anlene Concentrate


Anda pasti pernah tertonton iklan Dato' Michelle Yeoh yang tulang separuh badan hilang tuh.. hehehe..   Lately nih sakit lututku makin menjadi jadi.. naik tangga turun tangga satu penyiksaan.. huhuhu .. So atas saranan Zu (now my officemate) juga ada sakit sakit kaki nih.. Minum susu Anlene nih bagus katanya.. 

Sib baik saya mmg suka minum susu (tapi jarang beli sbb fresh milk mahal la weh.. huhuhu). Anlene taste (vanilla) rasanya macam  HL Marigold (my favorite fresh milk). Dek kerana nak mendapatkan kalsium yang lebih concentrate (bak iklan Anlene nih).. So hari ini saya tumpang beli 2 pack x 4 110ml Anlene dari list sunday groceries. MDH la bayar... heho heho..  Kedai  kat office ada gak jual.. tapi mak aaii mahal betul.. 4 pek tuh 8 inggit lebey;  Tesco pula jual 6 inggit lebeyh.. 

So let see ada perubahan ke tak seminggu dua nih selepas pengambilan Susu Anlene Concentrate .. chaiyok

Nota kaki : erh.. tetibe terlebih rajin update blog.. (^_^)v

7 comments:

CT said...

bagusnye semah...kak ct ni kalo susu putih mmg x lalu...

sikulat said...

hehehe... saya suke susu (certain aje la..) ade juga yg tak lalu..

myza said...

Dah cuba Anelene coklat? Sgt sedapppp..kita dah start minum since pregnant Faizy. Kononnye mcm nak counter balik my daily intake on Nescafé..hoho.

aida said...

semah, aku beli susu anlene yang tepung tu.. jimat sikit. sebelum ni dok minum anlene concentrate, rasa nak terkoyak poket

Ummu Auni said...

aku pula stok memang kureng dengan susu tapi aku suka sgt anlene concentrate ni walaupun terkoyak rabak poketku beli :P

sikulat said...

zarid.. lom try coklat.. tapi kite mmg ok aje ngan susu.. ala ala kononnye lebih original.

Aida - oh no.. susu tepung ai kenot.. tak boleh teguk.. ahhaha.. kalau campur ngan nescafe ke.. milo ke.. boleh la skit skit..

Aini - yaa... utk kesihatan yg makin meyusut nih.. kena la supplekan diri.. huhuhu

eLLe said...

seriyes ye sedap? kite lagi ar mmg x minum susu even fresh milk, tepung lagi la NO NO NO...

tp kalau ala2 rase susu HL vanila tu boleh la sbb itu je pon yang kite bleh minum..hehe..