Dec 14, 2010

Kids & Kite

Haihh.. skrang nih punye la liat nak update.. Berjuta-juta idea nak karang ((ambooiii)) tapi idea aje laa.. tak karang-karang.. udahnye tak hapdet hapdet la jadiknya..

Abang yg sangat bahagia layang2nya terbang tinggi

join pi main layang2.. sibuk tgk atas layang2 yg terbang.. 
8.5kg @ 5.2 month old
We had another round of bermain layang2 last Sunday.. this time around bawak baby bimbamm sekali.. So kat atas nih gambar budak si kecik itu dlm stroller.. ketika dia masih berdiam dan ok nak tgk2 sekitar sendirian.. Lepas tuh... kena gendung dah..((fuhh fuhh.. sib baik ada RS)) hehehhhe

Adik nak orang pegang dah.. RS in action! :P
tak dilupakan..
si kakak yg kononnya nak main..udahnya mama yg penat kena pegangkan kite... huhuh

p/s: credit to MDH for his 'album title' yg ku ciluk for this blog title ((sori la papa.. mama dah blank takde idea sendiri la skrang.. hihihi))

5 comments:

win said...

uikss, besar dah baby.. samelaa cam baby kat umah tu.. udah makin bam bam dah.. aritu masa 4 bulan, 7kg, 5 bulan ni lom check lagi.... :)

sikulat said...

ohh.. update berat baby.. semalam pi jab 6 month.. dah beratnya 9.3kg.. hihihi

Farra said...

series tak lama lg farhan kalahkan muaz!! tembammmm

pampers dh saiz L ek?

win said...

waaa... cepatnye naik. Si kecik kat umah tu tak tau laie. Pampers memang dah pakai size L.. takut tak lama lagi, sama size ngan kakak ngan abg nyee.. huhu

Anonymous said...

remove cellulite naturally ways of getting rid of cellulite [URL=www.ezinearticles.com/?The-Best-Cellulite-Cream&id=498154"]best cellulite cream[/URL] the best anti cellulite creams techniques to get rid of cellulite