Oct 29, 2010

Jubah Jr for Amirul

Update :  LizOthman pun wat entry on this. Check out her blogshop to read her side of the story.


Yey! gara gara nak kena pakai Jubah (warna putih) utk Hafazan waktu Ihtifal LC this coming Friday; Amirul got a custom made Jubah Jr.

Terbaek la pilihan & design by LizOthman. Punya la search sane sini sbb. nak cepat ((memula tuh kelam kabut gila sbb. ingatkan Friday (esok).. rupanya 5 Nov daa.. ((ahahha.. next Friday eventnya..)) So takpela.. negotiation & order confirmation semua beres & sangat senang la berurusan ngan LizOthman nih.. hehehhe.

Seperti dijanjikan.. Jubah Jr. utk amirul sampai tadi kat office.. ((Jangan memain, Amirul siap dok ingat lagi tarikh .."28hb kan mama, abang punya Jubah tuh siapkan.." hihihi)).

Balik keje tadi.. bila tanya "Abang ingat tak ada apa ngan 28hb ...?"
Adale dekat seminit blank sekejap muka dia.. pastu tertonggeng, tergolek golek excited bukan main lagi. Di capainya beg parcel tuh.. bukak.. terus pakai.. dan terus (pada masa ketika ini.. dah bawak tido dah..)

So selamat dah.. kena rasmi Jubah Jr hari nih.. ((satu lagi penyebab Amirul tertunggu-tunggu Jubah Jr dia nih.. sbb nak challenge Ika yg dah seronok memakai kaftan ~penangan memesan dari Julie balik K'tan~).

Kainnya selesa, seperti yg dikehendaki.. White Color (senarnya grey or blue look nicer) tapi keperluan asalnya mmg kena gak White in color.. so.. white it is. Puas hatila.. :). Thanks Ija @ LizOthman.. Insya Allah boleh berurusan laie.. Promote nih!!!

Click image for larger view.
"Ariff sibuk nak interframe amik gambar gak.. Ika pun nak tunjuk jugak kaftan comey hasil tangkapan Acik Julie kat kelate. Abang yg sangat suke! "


6 comments:

Ummu Auni Afif said...

wah comelnya jubah tu

myjuliana said...

semah, ambikla gambar full amirul dengan jubah and ika dengan kaftan.. sure comel gile.. :)

uja said...

cute! :)

sikulat said...

aini - ha'a comel baju tuh.. Amirul suke sangat2 .. sampai semalam pun nak gak pakai .. Puas pujuk soh tunggu habis Ihtifal nnt nak pakai hari2 pun boleh.. @ nnt Mama tempah lagi le kat Acik LizOthman.. hehehe

Julie - nnt kite amik ((gamba yg ada ehsan jurugamba profesional EnBull)) yg ngetest lense. So ape yg ade aje.. ehehehe

Uja - mekasih mekasih.. lama tak dgr berite.. :P

uja said...

ha ah semah.susah betul nk type tgn sblah pegang baby hehe.

Anonymous said...

megoDyele

[url=http://healthplusrx.com/malabsorption-syndrome]malabsorption syndrome[/url] apettyIncep