Apr 15, 2009

MySite


saya dah berhari-hari nak meng'updet' myBlog!
but caught up with so many things.. sampaikan delay.. dan delay dan akhirnye lupe dah ape nak di postkan.. muehhehehe

hermp... setelah mendengar briefing 1intra webmaster tadi..

agak menarik nak share kat sini.. especially yang same CO. (rasanye ramai reader nih same Co... kan kan...?).. Korang sure aware dgn kewujudan 1intra..

So awarekah korang MySite yg ada kat dlm tuh korang boleh gune.. ?? It's almost the same mcm korang ada 'facebook' but versi intranet. Sudah ku browse browse.. menarik.. seriesly.. korang boleh buat macam macam ngan MySite tuh.. best best!

So ape lagi.. mulakan lah.. kalau tak korang, sape lagi yang nak gunekan kecanggihan Sharepoint yang sudah di bayar oleh Co tuh..

oh.. akan ku cuba update lagi esok.. yah yah...

4 comments:

CT said...

errrr ade ek? x pernah tau pun...x sempat pun nak ronda2 1intra tu..:)
boleh la cuba nant

puterikiut said...

tak tau gak..ala tapi segan la kalau 1 company bukak..dibuatnya big boss ke yg bukak.. hehe

sikulat said...

heheh.. boleh specifykan for public atau for certain member aje..

yg saya suke kelebihan nak share document tuh.. sbb boleh collaborate terus.. tayah susah2 nak hantar file kat orang, pastu compile balik.. sekali upload & bagi access aje..

puterikiut said...

menarik menarik.. nnt semah leh ajar..hehe