Apr 16, 2009

For Him, For Her



Go Go Gadget !





'FOR HIM'
&
'FOR HER'


hahaha.. kena bebel panjang dgn Fara a.k.a financial advisor ku (yg ku lantik sendiri..) hik hik.. Kami nih mmg kaki gadget.. so harap maaf. Justifikasi ku.... kite tak beli make up, tak beli kasut baru (kalau dah koyak ada la terpaksa beli) , tak beli handbag, tak beli baju baru (ada la waktu raya ke.. atau baju dah sempit ke..hik hik), tak beli barang kemas, tak macam macam lagi laa..

So mungkin 3-4 tahun sekali.. budget entertainment diri ku... ku spend kan ke bende2 gini.. hehehhe.

13 comments:

y@tipruzz said...

walaupun cantik, tapi ku tak tergoda langsung.
hatiku tetap kpd barang2 non-gadget ahaksss :p

so nokia lama tetap di hati hehehe

sikulat said...

ahahhaa.. lain orang lain tastenye.. spt mana tak pernah ku tergoda dgn handbag & kasut.. generic je kasut, handbag free atau orang bagi ada.. tak pernah beli.. muehehhe..

selagi duit / kad boleh sumbat poket.. itulah yg terbaik.. yahahhaa

Farra said...

selepas kita berbual-bual tempohari, ku dah fikir wajib membeli laptop kecil itu! untuk tujuan business, sonang ku nak tunjuk figure itu dan ini depan clients..then senang nak run financial planning advisor

gadgetmu itu? ku teringin gaks..sbb nombor clients ku dah tak muat nak isi kat hanphone 'frugal' ku , lg pon senang nak isi appintment date and time..consider lps bersalin aa hehe

y@tipruzz said...

beli farra jgn tak beli. Notebook kecik tu sgtla sesuai dgn imej mu sebagai consultant gitu.
Dan PDA tu ....sgtla bergaya bila mu key in itu ini dgn pen kecik tuh ahakssss.

ku masih setia ngan nokia lamaku..tunggu dia putus hayat baru tukar :p

ummi said...

gadget smah itu hebat. meh kita namakan dia 'cik hebat'. ari tu kami tengok ada game bola. siap buleh rasa bola tu golek2 dan lantun2.. atau kami aje yg terlebih jakun??

y@tipruzz said...

hebat sesuai la ngan rege dia kan kan hehehe

Zuedin said...

adeh hebatnya taste...
nanti balik korek duit syiling dalam tabung tgk cukup ke tak (ku ada 3 tabung siling)
kui kui

Zuedin said...

adeh hebatnya taste...
nanti balik korek duit syiling dalam tabung tgk cukup ke tak (ku ada 3 tabung siling)
kui kui

kimarejha said...

dh bli ke?????????????????????

Farra said...

yg daku jakun..letak calendar..so easy for appointment arrangement!

sikulat said...

arejha - dah beli dah.. muhehehe

farra - beli jgn tak beli , baru la ada more prospect...

k.tie - hermp..'cik hebat' boleh boleh...

kteh said...

wah wah... touch cruise and touch hd? berapa harga tu? tapi boleh boleh, since tak spend on handbags and shoes, why not on gadgets, kan?

sikulat said...

kteh - hehehhe.. itu la.. kami nih spesis takde la berfashion pun.. kelabu je mata memandang.. So gadget la peginye pun nak merapu.. hi hi..