Aug 1, 2008

Synopsis Seminggu

isnin
- cuti.. sebenarnya cuti gantian last week (since bos insist aku batalkan cuti yg di apply week sebelumnya utk submission satu discussion paper)
- Lama tak menonton wayang a.k.a dating berdua-duaan dgn hubby.. rasanya last gih dating last year kot..
- The Dark Knight.. wahh.. kalau tanya my verdict.. BEST BEST!! soundtrack, storyline.. sume best.. ((err.. bagi akula ek))
- sempat menyinggah ke bookstore - beli buku 'Ketika Cinta Bertasbih Episode 2'
- sempat ke IKEA juga.. sbb menonton pun di Cineleisure.. dkt sesangat dah.. - beli coffe table RM156.. ok la tuh


selasa
- paginya ke seisi pre-conference Oren Bijak EPP kat LMI Center
- uh.. banyak sungguh assignment nak kena buat utk training EPP nih
1) dengar cdnya 6 kali before klas
2) baca lesson atleast 2 kali
3) ada tutorial kena buat before masuk next klass
....

- petangnya plak berpemergian ke ganti meeting bos


rabu
- pagi sibuk readykan allocation NT
- ptg plak berpemergian ke ganti meeting bos lagi ((bos outstation))
- selalunye orang merdeka bos tade ofis.. aku plak bizi je manjang.. lalalla

khamis
- bos dah balik
- so.. biasa laaa....
- lunch hour ((memandangkan tgh operasi penggantian puasa)) .. berjaya khatamkan buku 'Ketika Cinta Bertasbih 2'
- err.. bos tgk aku kusyuk baca.. dia plak nak pinjam pasnih.. hehehhee..


jumaat
- suke suke.. skang boleh berpakaian SMART CASUAL on friday
- next2 week pakai jeans laa.. lalalallalalala
- lunch hour.. pi makan kat menara
- & termemberjaya membeli sepasang baju kurung Pahang.. hehehhee ((atleast ada gak la plastic bag sikulat angkut balik opiss..))

1 comments:

puterikiut said...

kat bkm hr jumaat tu kak nieta pelik..aku silap hr ke.. sib baik tak beryoyo oo pakai smart casual...wwalaupun pakai kemeja & pants, sbb tgk org lain pakai bj kurung gitu..hopefully next week ada la geng pakai smart casual...huhuhu