Nov 27, 2007

1st to Die by James Patterson

"What is the worse thing that anyone has done?"
.. A serial killer is stalking and murdering newlyweds on their honeymoon. San Francisco Homicide inspector Lindsay Boxer takes the case and along the way meets three other women—a lawyer, a reporter, and the city medical examiner. Joining forces to solve this gruesome crime, the Women's Murder Club is born…

Hermp.. well.. I decided that I like James Patterson books.. hehhee.. Penggayaan bahasa & plot cerita menarik. Hermp.. tak reti plak apa nak di review.. tapi untuk peminat cerita-cerita kat TV macam CSI, Criminal Minds, Law & Orders.. dan yang normally pick Daniellel Steel, Sydney Shieldon.. over Judith Mcnought.. I think you guys will also look forward book by James Patterson.

He plot’s the story dengan jayanya.. kind of laaa.. (suka lagi cara DS & SS – tapi diorang nih more on life story.. ) James Patterson.. more toward thrilled, twisted murders, investigation…

Pinjam buku nih dari kakak.. saja nak test power.. (baca limaunipis ada review pasal James Patterson – Maximum Ride series) rasa cam tertarik plak nak baca juga. Yelah kan after Harry Potter.. cam tatau nak bace apa.. . Ambil 4 buku dari rak buku dia.. Sidney Sheldon – Tell Me Your Dream, James Patterson – 1st To Die.. rasanya ada lagi buku James Patterson.. tapi test power satu dulu laa.. (confirm pasnih kalau pegi .. pegi korek carik lagi.. heheh), 2 lagi buku malay novel.. (alerr.. yang mcm romantis2 tuh).. nenanti la baca..

Sambung balik on the review..

It’s the first book on The Women Murder Club.. so.. ada lagi 5 buku on this series.. – uhh.. baru la ada bende nak di cari.. dan di baca.. ~ winks~

4 comments:

aida said...

2nd chance tak best cam 1st to die

alex cross series tak best cam women's murder club series.. except for exceptional books macam mary,mary atau cat & mouse

stand alone books james patterson yang shocking dan buat aku menjerit - beach road (ni aku menjerit tahap maksima, tak tersangka orang jahatnya), judge and jury

maximum ride buku untuk budak-budak.. ekekekek

sat lagi aku e-mail buku JP kat hang

About me said...

Hi kak semah..
Lama nya tak dengar berita..lets do it online;)

This blogging is kind of cool..

sikulat said...

Adia ~ time kasih bagi buku2 JP tuh (hehe).. Mira ~ haha.. baru nak mengenal blogging erh.. meh join kelab kami..

Tallulah said...

Interesting to know.