Oct 9, 2007

Improper Use and Circulation of Post Mortem Photographs & Report

this is a message from Arwah Nurin Jazlin family members.. please stop circulating email on her post mortem photo.. please.. ask whoever yang ada email tuh.. please stop the circulation.. delete it.. please respect her... respect the family.. more details : http://www.nurinjazlin.blogspot.com/


Tuesday, October 9, 2007

Improper Use and Circulation of Post Mortem Photographs & Report

It has come to our attention that Post Mortem Photographs and Report said to be of Nurin Jazlin are currently being circulated through e-mails.

Please be advised that the Police has been notified of this development and subject to their confirmation on the authenticity of the photographs and report, a Police Report will be lodged.

In the meantime, we seek your kind understanding to refrain from circulating the said photographs and report as such improper use and circulation is an offence under the Penal Code.

Thank you.

Telah sampai ke pengetahuan kami bahawa Gambar-gambar Bedah Siasat dan Lapuran yang dikatakan berkaitan dengan Nurin Jazlin kini sedang disebarkan melalui e-mel.

Sila ambil perhatian bahawa pihak Polis telahpun dimaklumkan tentang perkembangan ini dan tertakluk kepada pengesahan mereka tentang kesahihan gambar-gambar serta lapuran tersebut, satu Repot Polis akan dibuat.

Sementara itu, kami mohon pertimbangan wajar tuan untuk mengelak dari mengedarkan gambar-gambar serta lapuran tersebut memandangkan pengunaan serta penyebarannya secara salah adalah satu kesalahan di bawah Kanun Keseksaan.

Terima kasih.

Jasni AJ

Kuala Lumpur, Malaysia

(Arwah Nurin's uncle.)

2 comments:

ummi said...

akak setuju sgt. dia dah lah menginggal dalam keadaan sebegitu, yang kat dunia ni sibuklah nak nengok itu ini, buat apa? kononnya buat iktibar. tak pikir ke perasaan mak ayah dia? kena kat batang hidung sendiri baru tau. *geram*.

matasipit said...

Selamat Hari Raya Aidilfitry.. Maaf Zahir & Batin..