Aug 28, 2007

nak ape?

nak update blog
... tapi takde mood.. dah karang 3 .. 4 kali dah.. lain lain subjeknya.. tapi at last - DELETED!

nak beli baju baru
... hajat di hati nak juga la berbelanja untuk diri sendiri.. saja-saja nak buy something new for myself.. tapi at last - baju tido ultraman-utk abang, baju tido bunga2-utk adik, kerepek pedas-utk MDH, dan cadar bunga2 utk rumah.. and tudung for me.. (( ada la jugak.. ))

nak jumpe kawan2
... bila musibah melanda spt baru2 nih. tetiba terasa jauh dari rakan2. terasa lama betul tak dengar khabar berita semua orang.. sehat ke? sakit ke? hermp.. rindu plak kat kroni2 nih. bila nak wat gathering-gathering ye? Hrmp.. rakan-rakan usahkan yang jauh.. yang dekat pun tatau ape britenye.. moga korang semua sehat2 selalu!

p/s: ada ramai lagi yang terkenang2.. tapi tak banyak gambar yang ada collection digital copies.. dolo2 mana ada digicam.. sume pakai pilem aje.. kalau ada pun.. scan satu satu.. ahahha

8 comments:

yatipruzz said...

tiba2 nampak muka pruz yg kurus tersesat di belakang :p

jum gathering jum! semah organize la hehe...nak soh famy tak sampai ati plak...as a start, bukak pose 2007!

siku|at said...

yati - hehhe.. kita ada gamba pruzz yang lebih kurus dari tuh.. zaman berlakon dalam masa FebIntake dolo.. kurus gileeeeeeeeeee.. tak hingat punyeeeee..

nak kita upload dan glemerkan?? ehhehe

hermp.. organizer erh? alamak.. bleh sponsor rumah.. tapi kena ada co organizer gok.. hehehe..

yatipruzz said...

tayahla..nnt org kata giler glamer...kang ade terpikat plak :p
aduh tergelak yati bila pk time berlakon dulu tuh..semah jadi awek bull kan hohohoho lawak zaman muda!
yati jadi awek payan...arghh x sesuai!!!

organize mkn kat luar pon ok, janji tpt convenient utk bebudaksss. tayah pening pk nak kemas umah :)

siku|at said...

ha'alaa.. ek berlakon tuh la yg. menjadi point of jodoh kita ngan bull. ((kuhikhss.. kuhikss..))

hermp.. paling convenient utk kekanak.. ((rumah kite le tuh..)). Kemas kemas tuh ok.. pakai sume pakai buang aje... ahahhaha.. kalau buke pose.. nak semayang pun senang.. nak lepak lama-lama pun ok.. tade orang jeling soh balik.. har har.. beli take away.. makan kat rumah kite.. (( aa ok tak ??))

yatipruzz said...

ok je take away setuju!
kalo penat sgt terus tido umah semah kui kuiiii

siku|at said...

aaa.. sangat di persilakannnnnn!!!..

Pruzz yg penah kurus said...

APa kecoh2 pasal gamba aku ni..Kang ada yg kena sue nih

Anonymous said...

eee gambar masa zaman remaja...sekarang sudah jadi emak budak..ehehhee.Bile nak naik genting lagik? kalau wat aper2 event jgn lupa masukkan nama zatul okies.