Feb 21, 2005

..those were the days.....

hmp.. Aina .. terpanggil utk mencelah dlm seisi ko "those were the days" mengenang yg lampau; perhaps aku pernah rase ape yang ko rase.. when your best friend got married. Saat-saat mcm nih, rasenya macam selfish aje utk diri sendiri.. kan?

Fikir-fikir mcm tak logik jek, nak rase missing old those days.. hoping it to be rewind again and again.. but itulah perasaan yang ada. A bit of happiness for her happiness.. some jealousy to be left out, sad to be alone, berbelit2 of feelings..

Hmp.. bile tgk balik gamba dulu-dulu.. kengkadang senyum sendiri.. kengkadang rase haru.. but those days.. we were learning.. Learning to survive.. Learning to be great people.. Learning to smile.. Learning to appreciate.. Learning to getting ready for life ahead.

When you got married yourself, another new adventure to be explore.. more complex.. more commitment.. more demanding.. hmp..

This is a life story.. kalau repeating aje.. dok seronok kan kan? Ehhehhe.. ada climaxnya.. ada turun naiknya….

Aku pun rendu kat those old days.. hepi aje .. pk sempoi sempoi aje.. hmp.. malas sket nak pk, tido.. lupekan aje.. hahahhhaha.. skrang huih.. takleh begitu lagi.. kena byk lagi pk dan pk dan pk.. byk kerut kerut dahi.. cepat tue aku nih nanti.. hahaha..

lagi on "those were the days"--> Ika's

pics to share - my fotopages !


6 comments:

zurratulain said...

waa.. terharu ko buat entry in respond to my entry.. btw, not that im unhappy my bestfriend is now married.. cuma i kinda feel a bit leftout plak.. maybe tuh aku nye pranoia je.. (maybe).. yela each and everyone of us ada mende lain nak fokus.. so tinggal la aku sorang2 dok melangut.. above all this, im happy that my bestfriend finally settling down.. hopefully the happiness will last until the end of time.. meanwhile, maybe i too can get lucky.. only time will tell.. pls pray for me ya.. ;)

zurratulain said...

btw.. aku baru terperasan nama yg ko letak kat link blog aku.. huwaaa.. takmoh acik plssss... sgt tak sesuai.. kakak aina.. kakakk.. ajar amiyul sebut kakak aina jugak.. huh!

siku|at said...

ha'a mmg mcm itulah rasenye.. hehehe.. aku sentiasa doakan ko jumpe orang yg best sgt utk ko nanti.. ntah2 dah jumpe.. tp lom ada kata sepakat aje.. tubb tubb dengar aina nak menikah aje nanti.. ahahahhaha..

by the way.. tak kire.. aku nak soh panggil Acik gak.. ahahhahaha

zurratulain said...

tuh la.. tungguuu!!..

:p

btw.. tanak kawan amirul kalo dia panggil aku acik.. tuh..

ieka said...

komen saya panjang sgt. dah tulis kat blog pun dah.. :P ahhahah achik aina? erm.. erm.. bolehlah along aina :p

zurratulain said...

aler.. jgn la acik2.. aku tak kawen lagi.. jatuh la saham aku.. hehehe