Feb 9, 2005

Februari..

Today,
Dah 3 hari tak jumpe hubby.. uhuhu.. "yey yey, ari nih hubby balik"..
Tinggal berdua ngan Amirul...

Isnin(8.Feb.05)..
Masya Allah.. terkejut sangat bile Amirul jatuh dari katil.......!!! Mengucap panjang aku dibuatnya. Alhamdulillah.. Amirul takla menangis sesungguh.. letak dia atas katil.. nakal sgt dah skrang nih, habis bantal di sodoknye.. isk isk.. Berlari mcm tak cukup kaki rasenye bile dengar bunyi 'berdebubb" dtg dari bilik.. diikuti dengan raugan sakit dr amirul.. Serasa pucat diri aku nih.. Yang Amirulnya pulak bila aku raut muka dia dengan air sambil selawat .."takut terkejut ke ape ke kan" .. die bleh gelak.. Lega rasanya bila die gelak gelak aje bile aku bwk die ke bilik air.. Picit picit sket kat area yg nampak cam merah kat kepala die.. die tak kesah jek.. hmp.. Alhamdulillah.. katil tak tinggi sgt.. "hmppp.. bahya btul la skrang nih.. dia dah pandai nak mengesot kedepan nih.. "

So.. semalam setelah di tenangkan oleh hubby..yg aku cepat2 call lepas Amirul jatuh.. aku pun melangkah ke opis gak.. Terkejut lagi sebenarnye masa gih opis.. by tengahari baru rasa bertenang sket.. Before gih kerje.. pesan kat kakak yang jaga Amirul tuh.. kalau Amirul nangis saje ke.. mcm tak sehat ke.. cecepat soh call aku.. " hrrrr..

Balik dari kerja.. cek cek dahi die... hmp.. takde kesan ape ape.. benjol pun tade.. yang ada kesan kena gigit nyamuk ada la.. hehehhe....

Penangannya.. kitorang tido terus atas TOTO depan tv ajela.. Bebas sungguh budak kecik tuh.. berguling-guling tido.. agaknye byk btul space die nak round round smbl tido..

Esok CUTI CNY.. hahaha.. hari nih dah malas dah.. so nih la contoh2 kerja yang aku rajin waktu2 camnih.. update fotopages.. update blog!!.. ehhehehe

2 comments:

Juliana said...

comelnyer mirull.. huh.. mmg laa cuak anak jatuh katil.. aisya harituh baru sebulan lebih dah nak jatuh katil sbb kaki dia kuat sangat menendang2 sampai terpusing badan dia.. kire half badan dah di awangan la.. kalau kire lojik dah jatuh dah.. tapi Allah punya kuasa.. alhamdulillah tak jatuh.. takde pape kot mirul tuh.. :) don't worry

siku|at said...

hmp.. tuh la.. terghezut giler ari tuh.. skrang nih dah pandai dah.. pantang sket sket terhantuk.. pandai nak jerit jerit.. hhehhee.. sendiri buat sendiri tanggung! *winkss*winkss**