Feb 13, 2012

Photobook : Feeza Aini

Entry tertunggak nih.. project ni dah siap in Disember lagi.. item delivered (although ada kes almost hilang dalam box poslaju.. ) namun akhirnya berjaya juga sampai ke tangan tuan yg berhak.. hihihi

Project utk Feeza Aini.. who's friend of friend dlm facebook.. :) TQ feeza kerana mempercayai saya.. hehehe.. really hope you like it..

Cover
Title @ tulang belakang
Sneak peak
Standing.. 





8 comments:

ryy.han said...

nice :)

mmg guna photobook software semata2 ke ada edit tempat lain gak? nk tnya mcm2 psl photobook tp xjumpa ur contact email..ingat nk tnya tips

sikulat said...

99% gune photobook designer sahaja.. ada 1% sbb nak letak gambar sekeluarga tuh side by side.. edit la gambar tu skit.. hehhee.. kerat kerat & cantum cantum...

if ada masa insya Allah saya jawab soklan soklan tuh.. hehhee.. do drop me an email.. klik2403@yahoo.com..

rawsktar said...

cas berapa ni kak? :D

sikulat said...

akak cas seratus utk kretip work.. printing + delivery caj as per photobook.com.my nye caj (which ramai beli groupon voucher.. heheh)

rawsktar said...

ok nk tanya lagi.

memula beli voucher kan. pastu pilih2 gambo, bg akak ke? nnt akak design ke camana?

sorry byk soal. hahaha

sikulat said...

nak soh akak buat ke tuh ? awak bukan ke kretip adikku ? hehehe

arin said...

nk beli kupon tu cmne?:-)

sikulat said...

arin ... kupon tuh selalu kuar iklan kat www.groupon.my .. ikut musim.. hehehhe.. Or boleh juga tanpa kupon normally photobook ada direct discount printing 30-40%