Jun 14, 2011

Photobook : Project01 (final)

Opss.. Photobook 'Adham Akhtar - My First Year' sampai dah on Monday morning.
Sesampai sajerk, inform Wanie.. berdessuppp datang empunya diri.. hehehe..

Credit to www.photobook.com.my for the fast delivery!


So here the snapshot of the PB itself & The Owner :
the front page

the introduction

hello world!

blog post + piccas

the inside
rupe paras dari luar

signature? hehehe

Owner.. TQ Wanie for supporting the idea!

p/s: Sape sape yg dah booking tapi lom anta gambar tuh.. cepat cepat.. kang voucher expired kang.. printing cost naik harga.. hehehhe 


7 comments:

aida said...

semah, aku nak order boleh

sikul@t said...

boleh.. boleh.. kalau ko dah ada voucher sendiri boleh, or ko nak guna voucher aku ada satu lebih utk size 8x11.5 Image Wrap.

Ummu Auni said...

Semah, aku nak order dengan kau jugak..nak susun gambar dulu. pakai voucher kau boleh tak? voucher expired bila?

sikul@t said...

aini - aku ada satu je available voucher lagi. Expired bulan 10. Ini yg groupon arituh nye offer.. hehehe

CT said...

brilliant!!!! suka suka suka...

noor said...

nak tnaya you guna software apa utk buat photo book?

sikulat said...

Noor - saya pakai 'Photobook Designer' software yg disediakan oleh company printing www.photobook.com.my