Mar 25, 2010

24032010

Rasa terharu pun iye.. happy pun iye ...

Thank you to Zarid selaku organizer yg meng'open table' session cum. ala-ala sambil meraikan hari lahir yg ke-30 saya. Tak lupa kat Kak Tie, Yati, Lela, Jah & Bi yg turut same dlm seisi makan-makan semalam. Siap ada kek tuh.. tak tahan.. tak tahan!!!...

As usual mesti kena amik gamba makan.. tapi kami sempat amik gamba cawan2 air yg menarik dan kemudiannya mase desert sampai... hahahahha. Yg menu main course.. lepas dah semua ngap abess.. baru teringat.. (errr.. lupe nak amik gamba main course lee). So long the garupa.. tom yam.. green curry.. tak sempat nak masuk camera deh..

So here are some snap sempat di ambil di 'Flying Chilies' ..


Buat Zarid.. (time kasih banyak.. nanti2 openlah table lagi.. huheuhuhe.. )
yang same hadir semalam (tq.. tq.. korang mmg the best!)
yang nak hadir tapi semalam ada isu-isu yg tak di elakkan.. (next time coming soon.. mari kite bergather2 lagi begini.. insya Allah )

Tak lupe gak buat yg wish baik di email & di FB.. waahhaa.. menjadi rekod btul semalam.. penuh FB incoming notification.. Mekasih mekasih.. Barakallah hu fi kum..

3 comments:

Zuedin said...

waaaa sudah tua nampak
semoga sentiasa dilimpahi rahmatNya

sikulat said...

begitula Zue.. hehhe

Farra said...

sob sob dakulah tu tak dpt join hwhehehe